Imos 3D software is een robuuste tool die voornamelijk wordt gebruikt in de houtbewerkings- en meubelindustrie voor ontwerp, planning en productieprocessen. Het stelt gebruikers in staat om gedetailleerde 3D-weergaven van meubels te maken, technische plannen te genereren, productieworkflows te optimaliseren en productiegegevens te beheren.

Conselis is gespecialiseerd in CAD/CAM-integratie met Imos 3D en biedt een scala aan diensten:

  1. Naadloze integratie: We zorgen voor een soepele connectiviteit tussen Imos 3D en CAD/CAM-systemen, zodat gegevens efficiënt kunnen worden overgedragen en er beter kan worden samengewerkt.
  2. Oplossingen op maat: Integraties op maat voor specifieke bedrijfsbehoeften, waarbij workflows tussen Imos 3D en CAD/CAM-omgevingen worden geoptimaliseerd voor meer efficiëntie.
  3. Workflowoptimalisatie: We stroomlijnen ontwerp- en productieprocessen en maximaliseren het potentieel van Imos 3D binnen het CAD/CAM-ecosysteem voor een verbeterde productiviteit.
  4. Technische ondersteuning: Het leveren van expertise en technische ondersteuning om Imos 3D-functionaliteiten te benutten binnen CAD/CAM-systemen, waardoor de algehele ontwerp- en productiemogelijkheden worden verbeterd.
  5. Gegevensbeheer: Opzetten van serverinfrastructuur en faciliteren van cloudintegratie voor efficiënt gegevensonderhoud en toegankelijkheid voor alle ontwerp- en productieteams.

Hoe kan ik hulp krijgen?

Klik op de knop hieronder om te beginnen! Je kunt contact opnemen met onze klantenservice op support@conselis.tech en een lid van ons team zal je helpen, of je kunt live ondersteuning krijgen via chat tussen 9.00 – 17.00 uur van maandag tot vrijdag.